תודה לכל הלקוחות והמוסדות החדשים שהצטרפו אלינו
בגלל השירות והאיכות
עשרות לקוחות ומוסדות כבר בחרו בתנורי ANGELO PO
אנו מזמינים אותך לבוא ולהכיר את השותף החדש במטבח שלך!
לפרטים וחיוג, הקליקו על המספר:  03-6449941

וורולקר | ציוד למטבח המוסדי | ציוד מטבח מקצועי | ציוד למטבח תעשייתי

חברת וורולקר בע"מ הוקמה מתוך מתוך מחשבה והבנה מהם הצרכים האמיתיים הדרושים בכל מטבח מקצועי ובהם ציוד למטבח המוסדי.

בהתאם לזאת, אנו מספקים ציוד למטבחים מוסדיים מהספקים המובילים בעולם אך לא פחות חשוב מכך, חברת וורולקר נוסדה מתוך עולם מתן השירות והחשיבות למתן שירות מקצועי, אמין ומהיר שהינה נר לרגלינו.

אנו מספקים ציוד למטבח תעשייתי, ציוד למטבח המוסדי, ציוד למסעדות, ציוד לבתי קפה, ציוד לחברות קייטרינג, רשתות מזון ועוד.

אנו מעניקים שירותי ייעוץ ומתן פתרונות כוללים תוך הקשבה, הבנה, והתאמה מלאה לכל צורך ודרישה.

המוצרים והמותגים שלנו:

כחברה המובילה בתחום הייבוא והשיווק של ציוד למטבחים מוסדיים, כל המוצרים המיובאים על ידנו נבחנים ונבחרים בקפידה רבה.

ניסיון רב השנים בתחום ייבוא ושיווק ציוד מקצועי למטבח ובמתן שירות למגוון רחב של מוצרים ממותגים שונים, כמו גם, הידע הרב העומד לרשותנו הוא רק אחד מן הכלים העומדים לרשותנו כאשר אנו בוחרים איזה ציוד ומאיזה ספק לייבא.

המוצרים שלנו מיובאים מהספקים המובילים בעולם כדי שישרתו אותך לאורך שנים רבות ותוך מחשבה שאנו כחברה נוכל לתת את כל השירות הדרוש עבורך במקרה של תקלה.

ליין הריהוט שלנו מיוצר תוך הקפדה על חומרים איכותיים וגימורים מגוונים בהתאם לדרישת הלקוח. לכן, כשמדובר על ציוד למטבחים – אתם יכולים להיות בטוחים כשתבחרו בוורולקר. 

השירות שלנו:

"פרסום טוב מכניס לקוחות דרך הדלת הראשית שלך, שירות רע "זורק" אותם החוצה "

מוסדות רבים הדורשים ציוד למטבח המוסדי, כגון בתי-חולים, בתי-מלונות, חברות קייטרינג, רשתות מזון וכו' בחרו בנו כחברת השירות שלהם לתחזוקת ציוד המטבח שלהם

ואנו גאים בכך שלקוחות רבים רוכשים את הציוד שלנו בגלל השירות והאיכות 

עוד אודות וורולקר והשירות שלנו

facebook-icon      youtube icon

כלים וציוד למטבח המוסדי – למי מיועד ומה חשוב לדעת?

כאשר מדובר על כלים וציוד למטבח המוסדי חשוב מאוד לקחת בחשבון שלכל מוסד ישנם הצרכים שמאפיינים אותו ונכונים עבורו. כך למשל יש להבדיל בין צרכיו של ציוד מטבח מוסדי כגון בית חולים לבין צרכיו של ציוד מטבח מוסדי כגון מסעדה. על כן לצד העובדה שיש למצוא אחר מקום שיודע לספק מגוון גדול של ציוד, גם לא פעם מומלץ להיעזר ביועץ מקצועי, ולו על מנת לקבל הנחיה מושכלת, הנחיה שבכוחה גם למזער הוצאות מיותרות ואף להקל מגוון פעולות. 

רשימת מוצרים 

מטבח מוסדי דורש כמובן ציוד מטבח מקצועי. מבין המוצרים שאפשר למצוא ניתן למנות בין היתר: תנורים תעשייתיים, מערכות עבור הדחת כלים, מערבלים תעשייתיים, כלים למטבח המוסדי, כלי הגשה, מכונות חיתוך, מקררים תעשייתיים, מערך סכינים מקצועי, שולחנות ועגלות מזון, משטחי עבודה, מכונות קרח ועוד. כמו כן לצד המבחר הגדול, גם ניתן למצוא מגון חברות, ועל כן פה חשוב לציין שמומלץ לבחון כלים למטבח המוסדי מבית חברה מקצועית המייבאת ציוד איכותי של מותגים מובילים. זאת על מנת להבטיח שהציוד יחזיק לאורך זמן וגם במקרים של תקלות, שיהיה למי לפנות.

דגשים חשובים

אם אתם עומדים לקראת פתיחה של מוסד חדש ועל כן אתם זקוקים למגוון פריטים עבור המטבח, הרי שמוטב להשקיע בבירורים והשוואות, וזאת על מנת למצוא מקום שיודע להציע כמה שיותר מוצרים וציוד מטבח של חברות איכותיות. מכאן שאין צורך לעמוד בקשר מול מגוון חברות, ניתן להשיג מחיר יותר טוב, ניתן לשמור על שפה עיצובית אחידה וזוכים לכתובת אחת עבור כל סוג של בקשה או תקלה. יש לבחון כמובן מה כוללת האחריות, יש להתייחס לחוברות התפעול שמגיעות עם המוצרים ויש להקפיד על תפעול נכון, ולו על מנת שתוכלו ליהנות מהרכישה לאורך זמן ולמזער את הבלאי.

אצלנו בוורולקר תקבלו את כל מה שאתם זקוקים לו ויותר מכך. 
20 שנה של ניסיון וידע בענף ייבוא ושיווק כלים וציוד למטבחים מקצועיים, זאת לצד שמנו ההולך לפנינו, ציוד איכותי של המותגים המובילים, אחריות, שירות, מתן ייעוץ והכוונה, כל זאת ועוד הופכים אותנו לחברה המובילה בתחום ציוד מקצועי למטבח המוסדי. נשמח להעניק לכם את שירותינו 

הספקים שלנו:

ציוד למטבח תעשייתי

ציוד למטבח תעשייתי הוא הכרחי לכל מי שמנהל מטבח מוסדי מצליח. לא משנה אם מדובר בבית קפה קטן או מסעדה גדולה, תפקוד יעיל ואיכותי של מטבח בלתי אפשרי ללא ציוד מתאים למטבח תעשייתי. בזמנים הנוכחיים, אין זה חכם להשתמש במכשירים מיושנים ולא יעילים המעכבים את תפקודם של צוות המטבח וזמן הכנת המזון.

אחד היתרונות המשמעותיים ביותר בשימוש בציוד טוב למטבח תעשייתי הוא יעילות ואיכות. תארו לעצמכם שצריך לבשל ארוחה טעימה על כיריים לא מספיק עוצמתיות או להשתמש בתנור אשר לא מספק את דרגת החום הרצויה. ציוד טוב למטבח תעשייתי מבטיח שהמזון מתבשל בצורה אחידה, מהירה ומדויקת. כתוצאה מכך, זה מביא פחות זמן הכנה, יותר איכות ייצור מעולה, ולקוחות מרוצים.

יתר על כן, היגיינה ובטיחות מזון הם גורמים קריטיים שיש לקחת בחשבון בעת הכנת מזון. ציוד למטבח תעשייתי עומד בתקנים ותקנות תעשייתיים מחמירים, ומבטיח הכנת מזון בסביבה בטוחה וסניטרית. השקעה בציוד מטבח תעשייתי איכותי היא החלטה חסכונית בטווח הארוך. ציוד איכותי עמיד לאורך זמן וחוסך לך זמן וכסף.

לכן, אם אתם רוצים להעלות מיומנויות קולינריות וליצור חווית אוכל ברמה הגבוהה ביותר, השקעה בציוד מטבח תעשייתי איכותי היא דבר לא פשוט. להלן סוגי הציוד השונים הקיימים בשוק והיתרונות הנלווים אליהם.

נתחיל עם ציוד בישול. ציוד בישול תעשייתי כולל כיריים, תנורים, גריל ומטגנים המבטיחים את הפיכתם של חומרי גלם ליצירות מופת מענגות. הבא הוא ציוד להכנת מזון, המהווה מיקסרים, פורסים ובלנדרים. מכשירים אלו מספקים דיוק ומהירות בהכנת מזון, וכתוצאה מכך איכות ייצור טובה יותר ולקוחות מרוצים.

אי אפשר להתעלם מציוד קירור במטבח מסחרי. מקררים ומקפיאים מסחריים חיוניים למניעת קלקול ולשמירה על איכות מרכיבי המזון. ציוד האחסון כולל מדפים יציבים ומיכלים אמינים לשמירה על סדר המטבח. לבסוף, ציוד ניקוי הוא הכרחי לשמירה על סביבה נקייה והיגיינית. אחרי הכל, אף אחד לא רוצה לאכול במטבח מלוכלך, נכון?

ציוד למטבח תעשייתי מגיע בצורות ובגדלים שונים כדי לתת מענה לכל היבט של הכנת מזון ותחזוקה. לכן, חיוני לבחור בחוכמה שכן החלטה זו מחוללת מהפכה במשחק המטבח. ציוד איכותי למטבח תעשייתי לא רק משפר את איכות הייצור אלא גם חוסך זמן וכסף. לכן, השקעה בציוד מטבח תעשייתי איכותי למטבח מסחרי היא ללא ספק החלטה נבונה ומשתלמת.

בעת רכישת ציוד למטבח תעשייתי, יש לקחת בחשבון מספר גורמים. ראשית, למצוא איזון בין איכות ובמחיר סביר תוך שמירה על התקציב. שנית, הציוד צריך להיות עמיד מספיק כדי לעמוד בהתעללות יומיומית ולהמשיך לעבוד לאורך זמן. הגורם השלישי הוא בהתחשב בגודל ובדרישות החלל של המטבח. יעילות אנרגטית של מכשירי חשמל היא גורם מכריע נוסף שיש לקחת בחשבון הן עבור הסביבה והן עבור חיסכון בחשבון החשמל. לבסוף, תחזוקה חיונית, והציוד צריך להיות קל לניקוי ותחזוקה.

עם זאת, ישנן גם כמה טעויות נפוצות שיש להימנע מהן בעת רכישת ציוד למטבח תעשייתי. קבלת החלטות נמהרות ללא מחקר מתאים עלולה להוביל לטעויות יקרות. חלק מהטעויות הנפוצות כוללות אי התחשבות בצרכי צוות המטבח והלקוחות, רכישת ציוד באיכות ירודה, חוסר התקנה והכשרה מתאימים ואי קיום תוכנית אחריות ותיקון מתאימה.

כדי להימנע מטעויות אלו, מומלץ לערוך מחקר מעמיק לפני רכישת הציוד. העריכו את צרכי צוות המטבח, העדפות הלקוח והיכולת הכלכלית בזמן בחירת הציוד. שקול רכישה מיצרנים בעלי מוניטין, מה שמבטיח איכות ותמיכה מעולה לאחר המכירה. התקנה והדרכה נכונה על ידי טכנאי מוסמך יכולים למנוע תיקונים יקרים ולהבטיח ביצועים מיטביים. קיום תוכנית אחריות ותיקון היא חיונית לתקלות ותיקונים בלתי צפויים.

השקעה בציוד מטבח תעשייתי איכותי יכולה להשפיע באופן משמעותי על ביצועי הבישול, בטיחות המזון, היעילות והחיסכון בעלויות של כל מטבח. עם זאת, מחקר נכון והתחשבות בגורמים שהוזכרו לעיל חיוניים להבטחת השקעה נבונה ומשתלמת.

אין להתעלם מאחריות ושירות לקוחות בעת רכישת ציוד למטבח תעשייתי. אתה אף פעם לא יודע מתי ציוד עלול להיכשל או להתקלקל, אז וודא שאתה בוחר בציוד של מותגים המציעים אחריות אמינים ויש להם מוניטין מצוין עבור שירות לקוחות.