בשנים האחרונות בישול בטמפ' נמוכה הפך לנושא חם יותר ויותר ולא סתם.
גלה כיצד להכין מנות טעימות ולשמר אותן למשך זמן רב מבלי שהיתרונות התזונתיים יושפעו או יפגעו.
1 . איכות חומרי הגלם
מיטב השפים מקדישים חלק ניכר מזמנם לבחירת חומרי הגלם מכיוון שברור
כי איכות חומרי הגלם הוא הפרט חשוב במטבח.
ירקות, בשר ודגים טריים הנם תנאי הכרחי ליצירת מנות איכותיות.
2 . בישול
לכל מנה זמני בישול ומצבים שונים.
ליין ה- Nortech Plus מצעי מגוון רחב של מחזורי בישול כדי לאפשר לשף להפיק את המירב מכל מנה.
ראשית כל, חיוני לקבוע את הטמפ' הנכונה שתלויה בסוג המנה אותה תרצו לבשל.
חשוב להבין כי סוגי המזון השונים ומידת הבישול אותה תרצו להשיג משפיעים על בחירת טמפ' הבישול.
פרמטר שני בעל חשיבות מהותית היא משך זמן הבישול
בישול בטמפ' נמוכה בד"כ לוקח זמן רב יותר, אך הטעמים מורגשים יותר, הצבעים מתעוררים
מחדש, והעקביות והאיזון בטעמים וביחס שבין עסיסיות לרוך.
בכדי ליהנות מכל היתרונות של טכניקת הבישול האיטי יש צורך בתמיכה של מכשיר עם טכנולוגיה אמינה ומתאימה.
Nortech Plus הוא הבלסט צ'ילר הרב-תכליתי היחיד שקיים בשוק שגם מבשל ומגיע לרמת לחות של 95% בתא הודות למחולל הלחות שמותקן במכשיר.
בעזרת הטכנולוגיה החדישה תוכל לבשל מגוון רחב של מוצרי מזון החל מבשר, דגים, ירקות, ועד לקינוחים, ואפילו לבשל ביצים!
3 . צלחות ואחסון
השלב הבסיסי השלישי נוגע לשימור נכון. בתום מחזורי הבישול בטמפ' הנכונה, אם לא ממשיכים ישירות להגשה חשוב לקרר או להקפיא את המוצר המוגמר לאחסון בטוח וארוך טווח.
ליין הבלסט צ'ילר הרב תכליתי פותח כדי להפוך את עבודת השף וצוות המטבח לקלה ככל האפשר, עם Nortech Plus ניתן לקשר את מחזורי הבישול למחזורי הקירור/הקפאה באופן אוט' לחלוטין ובכך לאפשר ניצול טוב יותר של זמן גם לבישול בשעות הלילה, והכל בהתאם לתקנות ה HACCP
בנוסף, ע"י שילוב טכנולוגית הואקום ניתן לאחסן את המוצרים שבושלו עד פי 3 זמן מהסטנדרט.